Geruchten op telefoonhoesje

De originele EF-WJ510P flip cover voor Samsung Galaxy J5 (de zomer) kan zijn exclusief geproduceerd om de apparaat beschermd te behouden. Het beschikt aan een portefeuille functie opdat u dan ook tevens enige pasjes met de mobile veilig kan bewaren. Dit wallet hoesje kan zijn betreffende ho

Je kan verder kiezen voor één betreffende de vele standaard designs. Voeg je foto’s of eigen tekst toe en je telefoonhoesje is klaar in ons handomdraai. Zo gemakkelijk kun jij zelf je eigen telefoonhoesje ontwerpen!

Stijlvolle book case voor de Huawei P8 Lite (2017). Kleur: zwart. De buitenzijde betreffende het telefoonhoesje is geschapen van kunstleer. Het hoesje is uitgerust betreffende ons magneetsluiting, waarmee het hoesje eenvoudig geopend en gesloten mag worden. In de in

Aan een andere kant beschikken over we lederen cases, die welhaast iedere keer bescherming vanwege een gehele telefoon aanbieden.

Laat een betoverende impressie voor voor iedereen die uw Samsung voorbij komt betreffende die Vormgeving Booklet! Een hoes voorziet de smartphone met ons originele, fashionable uitstraling. Ook beschikt een case aan een pashouder én een uitklapbare standaard. * Geschapen

U dan ook kan uitgezonderd een macbook en imac 5 / 5s hoesje tevens telefoonhoesjes bestellen wegens tal betreffende andere telefoonmerken doch ook ons breed scala aan ipad 5 / 5s accessoires. Al die hoesjes bestaan beschikbaar in verschillende soorten en materialen, in ons verdeeld ontwerp en in verschillende kleurcombinaties.

Het silicone hoesje heeft een Samsung Galaxy A3 2017 ons volmaakte en luxe protectie en een 3D Pandabeertje Vormgeving laat het toestel er erg leuk uitzien. De zachte kunststof delen aangaande get more info de case zorgen voor een goede pasvorm en bescherming tegen vallen

Telefoonhoesjes vervaardigen betreffende eigen foto ofwel ontwerp Home / Telefoonhoesjes produceren met persoonlijk foto ofwel ontwerp

Een ipad 5 / 5s hoesje helpt u dan ook bij ons voorzichtige omgang. Allicht behandelt u de smartphone met een grootste zorg. U bewaart dit toestel nimmer voor uw sleutels en ontdoet dit beeldscherm veelvuldig met vette vegen. Begrijpelijk aangezien krassen en vuil moeten dit apparaat niet bepaald sieren.

Nokia hoesjes zitten strak teneinde het apparaat en vangen hierdoor een grootste klappen op. Hiermee hoeft u ook niet te vrezen om na één klap alang uw tracks, berichten en foto’s kwijt te bestaan. Een Nokia hoesje is uiteraard een korte investering waarmee u omvangrijke schade voorkomt.

U dan ook betaalt geen verzendkosten ofwel transactiekosten en uw Samsung Galaxy S7 Edge hoesje is dezelfde dag alsnog verzonden indien u dan ook besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur.

Zo kunt u tevens screenprotectors, datakabels, laders enz. vanwege een macbook en imac 6 kopen. Bestelt u dan ook screenprotectors in combinatie met een telefoonhoesje krijgt u zelfs 50% korting over een screenprotectors!

Voor MyTrendyPhone mag je eenvoudig sites de nieuwste collectie aangaande een fijnste mobiel hoesjes bekijken en kopen.

Wil jouw teneinde welke reden ook afzien van jouw bestelling is dat geoorloofd en zorgen we het alles netjes is afgehandeld. Onze klantenservice is 6 dagen ieder week telefonisch en per email bereikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *